През отпускарския месец август Storytel поднася голяма изненада за почитателите на Петя Дикова и Илиян Любомиров, като ще могат да слушат в платформата за аудиокниги подкаста им "Над нещата".

Подкастът на известната двойка представлява хумористичен прочит на ежедневните и битови теми, овкусен с голяма доза  неподправена откровеност от една от Петя Дикова и Илиян Любомиров.

"Той е поетът, а тя е отличничката. Пипи е човек на фактите и правилата, а Илиян е по импровизациите. Тя знае всяка подробност за живота на английския кралски двор, а той мечтае да сади домати на село. Но въпреки различията или пък заради тях – двамата са голям тандем. Жонглиращи с работа и две деца, Илиян и Пипи разсъждават върху живота в родината и гледат да запазят чувството си за хумор и да останат "над нещата", се казва в анонса на подкаста в Storytel.

В първия сезон на подкаста Петя и Илиян засягат актуални теми за родителството, красотата, емаципацията, порастването и дори бърнаутa - основният проблем на модерния човек.

Други интресни акценти от новите заглавия в каталога на аудиоплатформата Storytel са излизането на дебютната книга "Произход на видовете" от Георги Блажев, съвременни български романи от Ваня Щерева и Филип Димитров, интригуващи криминални поредици от Камила Лекберг, сър Артър Конан Дойл, биографията на Рафаел Надал. От 2 септември своя аудио вариант ще има и романът "Къща от карти", вдъхновил и хитовия едноименен сериал.