Този уикенд се проведе церемонията по раздаването на американските награди за телевизия „Еми“. По този повод актрисата Деми Мур реши да зарадва почитателите си като сподели снимка от церемонията по раздаването на същите награди, но 33 години по-рано.

Брус Уилис и Деми Мур с дъщеря им Румър
Снимка: Getty Images

На снимката Деми е с Брус Уилис, малко преди актьорът да спечели наградата за главна мъжка роля в сериала „Съдружници по неволя“. По това време Брус и Деми са двойка, а малко по-късно същата година сключват брак.

Изглежда най-интересното в снимката, поне за дъщеря им Скаут, е палтото на Брус.

През 1987 г., когато е направена снимката, Деми Мур е доста по-известна от приятеля си. Всъщност актрисата е най-високоплатената в Холивуд, докато Уилис е предимно телевизионен актьор. Това обаче се променя следващата година, когато излиза култовият екшън хит „Умирай трудно“ и Брус Уилис става един от най-популярните екшън актьори на всички времена.

Брус Уилис и Деми Мур на наградите "Еми" през 1997 г.
Снимка: Getty Images

По време на брака им, който продължава до 2000 г., двамата имат три дъщери – Румър, Скаут и Талула. Въпреки че бракът им приключва шумно и неприятно, Деми Мур и Брус Уилис успяват да превъзмогнат различията си и в последно време са изключително близки.