Мадона изрази разочарованието си, че вниманието на повечето хора е бил върху лицето ѝ, а не върху това, които е казала на церемонията по раздаването на наградите Грами. 

Снимка: Getty Images

Още снимки разгледайте в Галерията. 

64-годишната певица предизвика доста реакции с атрактивната визия, с която се появи на събитието. Повечето коментари бяха свързани с лицето й и козметичните интервенции, които си е правила. 

В коментари някои от феновете й я определиха като "неузнаваема".

Мадона отдаде почит на Сам Смит и Ким Петрас за това, че са влезли в историята на музикалните награди. 

Тя напомни на критиците си, че "никога не съм се извинявала за нито един от свой творчески избор, нито за начина, по който изглеждам или се обличам и няма да започна сега".

Още снимки разгледайте в Галерията. 

Според нея причина за коментарите й фактът, че снимките й са в близък план "направени с фотоапарат с дълъг обектив от фотограф на пресата, които биха изкривили лицето на всеки".

Тя заяви, че светът в момента отказва да уважава жените след 45-годишна възраст и чувства нужда да ги наказва, "ако продължават да имат силна воля, да са трудолюбиви и авантюристични."

"Медиите ме унижават от началото на кариерата ми, но разбирам, че всичко това е изпитание и съм щастлива да направя пътеката, за да може всички жени след мен да имат по-лесно време през следващите години."

Още снимки разгледайте в Галерията.