Брук Бийтън е на 27 години и е новият посланник на всички жени по света, които са жертви на домашно насилие.

Снимките, които следва да разгледате са различни от това, което сте свикнали да виждате. Заснети от Тифани Тоелке, професионален фотограф и добра приятелка на Брук, снимките са не само автентични, но са и взети малко след като младата дама е била пребита от бившия си приятел, с който е има осем годишна връзка.

След поредния инцидент, случил се на паркинга на една бензиностанция, Брук изчаква „приятелят” й да си тръгне и се обажда на Тифани за помощ.

Тогава двете дами решават да засегнат (за пореден) път темата за домашното насилие изправяйки света пред грозната и същевременно красива истина. 

Грозна, защото е непростимо подобни неща да се случват в наши дни и красиво, защото е впечатляващо да виждаме силата, която имат съвременните жени.

Първоначално кадрите са публикувани в официалната Facebook страница на Тифани, след което обиколиха света, който на свой ред повдига въпроса за домашното насилие. 

Подкрепяме тази съвременна инициатива, която за някои може да изглежда като поредния интернет хоакс. Независимо от това - редно е да бъдем съпричастни към тази кауза. По света има стотици случаи на домашно насилие върху жени, които в повечето случаи предпочитат да премълчат и да се избавят сами от сполетялата ги беда. Брук не е единствената. 

Подобна трагедия може да сподели всяка една от нас.