Миро не спира да изненадва и вълнува феновете си, като съвсем скоро - на 17 април, му предстои и огромен концерт в зала "Арена София". Броени дни преди музикалния спектакъл, който ще се случи след по-малко от месец в най-голямата концертна зала у нас, Миро представи впечатляваща нова песен - "Бягаме".

Днес Миро гостува в студиото на "Тази сутрин", за да сподели вълнуващи подробности за новити си парче и предстоящия си концерт.

"От какво бягаме? Бягаме от скуката. Скуката е едно много скъпо удоволствие, може би най-скъпото. Малко хора имат възможността да скучаят. Да скучаеш - това означва да имаш много беден живот", каза Миро.

"Ние бягаме от отговорности, бягаме от себе си, бягаме от това да се погледнем честно в очите", допълни той.

"Целият живот е бягане - и в позитивния, и в негативния смисъл", каза още певецът.

"Направих песен, която е честна - което е повече от това да е хубава", сподели той.

"Единственият автентичен избор е да бъдем себе си. Да не бъдем себе си е много скъпо", категоричен е певецът.

"Когато си автентичен, не минава номерът да си кажеш, че не ти пука дали хората не харесват песента ти - защото е много лично", сподели Миро.

"Хората ми благодарят за песните. Не, аз искам да им благодаря, че има за кого да ги изпея тези песни", призна той.

"Бягаме" ще звучи за първи път на живо именно на 17 април от 20:00 ч. в "Арена София". Подготовката за големия концерт тече с пълна сила. Миро и екипът му са предвидили цялостно музикално преживяване със специални гост-изпълнители, визуални ефекти и танцови изпълнения.

Припомняме, че Миро изведе до финала Надежда Ковачева, която стана "Гласът на България" в юбилейния десети сезон на музикалното шоу. А кастингът за новия 11-и сезон започват след броени дни - на 29 март в София, на 30 март в Пловдив, на 2 април във Варна и отново в София на 6 и 7 април. Вижте подробности в сайта glasat.btv.bg.