Мила Кунис най-накрая "проговори"! Актрисата, която буди благородна завист у милиони жени по света с красотата, таланта и... мъжа до себе си – Аштън Къчър, гостува в шоуто на Елън Ди Дженерис и за първи път говори открито за годежа си със секссимвола и за бременността.

Звездата от "Черния лебед" разкри, че двойката е успяла да скрие от обществеността новините и за двете щастливи предстоящи събития "доста дълго време". Оказва се, че Кунис и Къчър са били сгодени от 2 месеца, когато новината за това се появи в медиите.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Чаровницата разкри, че планира естествено раждане, без упойка, и смята това да се случи в дома й, с помощта на акушер. За момента двойката пази пола на бъдещото си детенце в тайна.

Като всяка бъдеща мама, актрисата признава, че изпитва особен апетит към определени храни и по-специално кисело зеле и кисели краставици. Кунис сподели, че бъдещият татко се грижи да задоволи тези нейни желания и дори се престарава.

Снимка: ellentv.com

"Той предположи, че може да ми се приядат странни неща и напълни втория ни хладилник със шантава храна. Кисели краставички, кисело зеле, аншоа, сладоледи... просто за всеки случай, ако в някакъв момент по време на тази бременност ужасно силно ми се прииска нещо."

Къчър дори започнал да учи руски, за да може да разговаря с детето си на родния език на майка му, която е от Украйна.

Мила Кунис и Аштън Къчър са двойка от 2012г. Връзката им започна няколко месеца, след като актьорът се раздели със съпругата си Деми Мур след продължил шест години брак.