В онлайн интервю за американското предаване “Tonight Show” на Джими Фалън, който води от дома си, актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис споделиха тайната как успяват да си дават почивка от домашното обучение на децата си, без да ги оставят без занимания.

По време на карантината двамата се грижат за образованието на децата си, които са на 3 и на 5 години. И двамата са открили, че преподаването много им допада, особено на Аштън, който се грижи за програмата им всяка седмица.

Правим учебна програма и решаваме какво децата ще учат през седмицата”, сподели той. “Всяка седмица е различна. Например първата беше за енергията и електричеството. После за архитектура и строителство - строяхме неща.

Снимка: Getty Images

И макар да нямат нищо против да се грижат за образованието на децата си, понякога двамата се нуждаят от почивка, затова са измислили хитър начин да държат децата си ангажирани. Двамата са помолили много от приятелите си да преподават онлайн уроци на децата им.

Казваме им да научат децата ни на нещо”, сподели Мила Кунис. “Може да бъде всичко, например как да подреждат цветя. Така си осигуряваме 20 минути, в които не ни се налага да се грижим за децата си, а те пък комуникират с различни хора.

Аштън Къчър също се включи: “Това е страхотно за хора, които живеят сами. Нямат деца и нямат какво да правят по цял ден. Те могат да отделят по 20-30 минути и на децата им е много интересно.

Злоупотребяваме с приятелите си”, заключи Мила Кунис.

Може да гледате цялото интервю: