34-годишната дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, която всички наричат Мика, показа мъжа до себе си чрез кратко видео в Инстаграм.

Тя е на почивка край езерото Комо в Италия и преди седмица публикува загадъчни кадри, на които се виждат само краката на двойката. Сега Мика сподели видео от яхта, на което виждаме и самия мъж.

Голямата дъщеря на легендарната осмица роди своето дете в края на септември 2016 г., а през 2019 г. се раздели с бащата на детето Айкут Рамадан.

Внучката на Стоичков се казва Миа Кристина Айкут Стоичкова. Миа произлиза от името на баба й Мариана, Кристина е в знак на уважение към дядото Христо, а Айкут е името на бащата.

Преди месец носителят на „Златна топка“ влезе във "Фермата" 8, като в края на престоя му стопанството разгледа и неговата внучка.

В началото на септември бе съобщено, че Михаела Стоичкова ще бъде новият директор на Българската професионална футболна лига. Тя ще отговаря за комуникациите и стратегическите международни взаимоотношения и поема позицията след отправена покана от президента на организацията Атанас Караиванов.