Всяка неделя в предаването „Тази събота и неделя“ се излъчва рубриката „Менделсон“. В нея двойки разказват как са се запознали, през какви изпитания е преминала връзката и любовта им и как са успели да съхранят чувствата си. В LadyZone пък всяка седмица ще има въпрос, свързан с рубриката „Менделсон“ – коя е следващата двойка, която ще разкаже за любовта си в „Тази събота и неделя“. Ще има и награди, разбира се.

Ето и първата ни загадка – познайте коя е влюбената двойка от снимката. Дамата е известна наша гимнастичка, взела участие на Световното първенство в Израел.Тя влиза в състава на предишния ни ансамбъл по художествена гимнастика. Баща й също е известен български спортист. С половинката й съвсем скоро сключиха брак.

Снимка: btv.bg

Очакваме верните ви отговори само като коментар под статията. Коментар може да оставите по двама начина – като регистриран потребител в сайта или чрез приставката на Фейсбук за коментиране. За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена на двойката. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 29 септември.

А ето и наградите, измежду които един от вас, дал верен отговор, може да избира:

     - 1 брандирана чаша с логото на ladyzone

     - 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в „Театър София“ (дата по избор)

     - 1 двойна покана за турнето на Орлин Павлов „Още малко“ (град по избор)

 

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от трите награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!