Познавате я като чаровната партньорка на Део в игрите на Спортния тотализатор по бТВ, но и като успешна певица. Именно музиката я среща с любовта на живота й - Веселин Ценов - Алгоридим. Последните няколко години Весо прави голяма част от музикалните хитове, които слушаме, а последните 5 прави Марина най-щастливото момиче. Това лято двамата се сгодяват и си дават обещание музикалната им приказка да продължи.

Mарина.: Ние се запознахме много случайно. Даже бих казала, че шансът ние двамата да се срещнем и късметът, че се срещнахме беше изключителен. Все едно да спечелиш джакпота в 6/49 буквално. Първо беше една дъждовна вечер, валеше много дъжд и аз имах запис в студиото с Графа и с него, въпреки че тогава не го познавах. Закъснях с 2 часа и той отвори вратата и тогава се срещнахме. В първия момент като отвори вратата бях сигурна, че искам да се хвърля и да го гушна. Имах такова усещане. Записвахме, после останахме сами да записваме и същата вечер, когато се прибрах, го сънувах, сънувах целите ни отношения, които са в момента.

Веселин.: Ние трябваше да се запознаем, преди да работим заедно, да поговорим и се заговорихме приятелски, че мина доста време в разговор, Влади си тръгна, не дочака записа и с нея седяхме цяла вечер.

М.: Нещо, за което много му се възхищавам е, че се грижи за мен, нещо, от което смятах, че нямам нужда.Последната година доста лоши неща ни се случваха, здравословни проблеми в семейството и буквално бяхме по болници 3 месеца, нощувахме там, но понеже ставаше въпрос за моето семейство за моя баща, той беше неотлъчно до мен, неотлъчно до баща ми – много съм му благодарна, никой не е длъжен да го прави, дори половинката ти.

М.: Първата ми реакция, след като го видях с пръстена, беше „Какво? Ти луд ли си?“ Да, бях сигурна, че нещо съм се объркала. Първо реших, че се е навел да вземе нещо от земята, после, че ми подарява нещо, а чак тогава видях какъв подарък – о, пръстен, страхотно! И в следващия момент пръстен? Това не е просто пръстен. И в този момент разбрах, че съчетанието има друго значение. Аз плача, той плаче, той очаква да кажа да, аз си мисля как вече съм му казала Да, той си знае, защо да казвам да. После се чува Драго зад кадър, който казва „кажи Даа“ .Шепти и аз се ядосвам, защото се опитвам, но от сълзите не мога. И аз през сълзи „да“.

М.: Първата песен, която ни събра се казва "Трябва да си луд" и е в дует с Део. Интересното е, че в един и същи момент от живота си срещнах половинката си в живота - него и половинката си на екрана - Део. И до сега Део е един от най-добрите хора, които познавам, много ни помага и моята половинка също е един от най-добрите хора, които съществуват.
Ние сме изключително единни във всичко - в решенията си, във всичко, което правим и наистина подкрепата ни един към друг е огромна. Буквално сме едно цяло. Шансът някой да опита да влезе в екипа ни, е нищожен.

В.: Мислим още по въпроса кога да бъде сватбата.

М.: Надяваме се да е тази година, която предстои - лятото или есента, искаме да бъде на остров и си представяме да сме с най-близките ни хора, да е като празник , а не ритуал.

В.: Аз лично мечтая да обиколя света и то не като пътешественик толкова, колкото искам да му се насладя.

М.: Да, това е и моята мечта, така че си мечтаем да пътуваме и да видим повече от света.

М.: Стига, дее (смях) да, определено сме мислили за дете и се надяваме в някакъв момент и това да се случи, не знам дали е мечта, по-скоро е цел в бъдещето.