Меган Маркъл с първа публична проява, след като стана ясно, че принц Хари ще присъства на коронацията на баща си сам, без съпругата си. С кратко видео херцогинята на Съсекс представи своя приятел фотограф Мисан Хариман, който говори по време на конференция за технологии и дизайн.

Фотографът Мисан Хариман е близък приятел на херцозите на Съсекс и е известно, че е запечатал едни от най-важните моменти за Хари и Меган като семейство, като снимката, с която те съобщиха, че очакват второ дете и първия официален портрет на принцеса Лилибет.Феновете побързаха да отбележат колко различно изглежда херцогинята на Съсекс - сияеща и красива. Първото нещо, което направи впечатление, е новата прическа на Меган. Обикновено съпругата на принц Хари носи косата си леко чуплива, оформена в едри къдрици. Новата визия обаче показва Меган с изправена до перфектен блясък коса.

Цветът също изглежда променен. Тъмнокафявата гама е заменена с меки нюанси в шоколадово и леко по-светли кичури.

Визията на херцогинята завършва с грим в меки, пастелни цветове, които придават още по-голяма свежест на 41-годишната бивша актриса.


Междувременно в понеделник вечерта Хари и Меган присъстваха на баскетболен мач между отборите на Лос Анджелис Лейкърс и Мемфис. Погледите отново бяха обърнати към Меган, която беше направила смел моден ход – къси панталони в розово в съчетание с оувърсайз сако в същия цвят и обувки на ток в телесен нюанс.

Припомнете си една невероятна визия на Меган в лилаво във видеото: