Принц Хари и благонравната му съпруга Меган Маркъл планират 6-седмична ваканция, за да отдъхнат от кралските задължения и огромното медийно внимание, на което са изложени напоследък, съобщава The Sunday Times.

Ваканцията ще започне през ноември, за да могат херцозите на Съсекс да посрещнат Деня на благодарността (тази година се пада на 28 ноември - бел.ред.) в САЩ, при майката на Меган в Калифорния. Това ще бъде първото пътуване на 5-месечния Арчи в родината на майка му.

След това младото семейство ще се завърне във Великобритания, за да отпразнува Коледа с кралската фамилия в двореца Сандригам.

Източникът на The Sunday Times в Бъкингам е споделил, че графикът с ангажименти на Меган и Хари е запълнен до средата на ноември, след което те ще се отдадат на така нужната им почивка.

В неделя вечерта във Великобритания бе излъчен документален филм на ITV, посветен на 10-дневното пътуване на младото семейство в Африка.

В него бившата актриса Меган признава, че британските й приятели са я предупреждавали да не се омъжва за принц Хари, тъй като „таблоидите ще разрушат живота ви“.

Във филма Меган споделя, че наистина не е била подготвена за толкова голям медиен интерес.

Документалната лента предизвика голям интерес и заради коментара на принц Хари относно слуховете за обтегнати отношения с брат му Уилям.

Имате ли нужда от 6-седмична почивка?