Мъж предложи брак на приятелката си на концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" във Велико Търново.

Стоил излезе на сцената на Летния театър и покани Иванина, след което падна на колене пред нея, а тя каза "Да!".

Музикантите поздравиха двойката със своята песен "Фойерверк" и им пожелаха любов и разбирателство, а публиката ги изпрати с аплодисменти, съобщава БТА.

Концертът е част от лятното турне на групата, представящо нейния нов албум "!Удивителни Въпросителни?", който излезе на 20 май 2024 година. Той включва 11 нови песни, като публиката във Велико Търново чу девет от тях.

Автор на музиката и текстовете им е Стефан Вълдобрев. Звуковият дизайн е дело на Димитър Ганчев, а аранжиментите на Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Веселин Веселинов-Еко от "Обичайните заподозрени". Една от новите песни Вълдобрев изпя заедно с ученичката Гала, която му отправила предложение за дует в интернет.

След това прозвучаха и най-популярните песни на групата, на които пяха и танцуваха зрители от различни поколения. Накрая имаше бис, а за финал на концерта десетки деца се качиха на сцената и заедно с музикантите изпълниха "По-полека".

Лятното турне на групата започна от Русе на 27 юни, мина през Варна и Велико Търново, предстоят концерти в Пловдив, Бургас, Ямбол и Сливен, а завършекът е в София на 17 юли, обявиха от групата.