Златното момиче Катрин Тасева е прелестна в очакване на своята първа рожба. Като много бъдещи майки, и тя си направи фотосесия с коремчето, за да запечата милия спомен. Фотосесията е дело на фотографката Таня Коритаровa.

25-годишната бивша гимнастичка позира пред обектива, облечена в кафяво бюстие и пола, които разкриват по прекрасен начин наедрялото й коремче.


През февруари роденото в Самоков златно момиче направи парти за разкриване на пола на бебето, но последователите й в социалните мрежи не успяха да разберат дали ще е момче или момиче, защото бъдещата майка зададе въпрос „Момче или момиче?“, на който не даде отговор. Предстои да разберем.

 


Катрин обяви, че очаква бебе в началото на януари тази година, а 2 седмици преди това спортистката получи предложение за брак от приятеля си Станислав Сивков в центъра на Пловдив, в присъствието на приятели на двойката, облечени като Дядо Коледа.


25-годишната гимнастичка премина през труден период. През март 2020 г. тя се раздели с бореца Николай Щерев, който няколко месеца по-късно почина от ковид.

„Много се обичахме, въпреки че бяхме разделени. Той беше много важна част от моя живот. Бяхме сгодени и много ми е помогнал да се изградя като личност. Той беше много грижовен човек. По всякакъв начин се раздаваше, не само за мен, а за приятели и за всеки. Беше много сърцат човек, истински мъжкар. Искахме да отидем заедно и на олимпийските игри, дори той да не участва. Новината, че той е в болница ми се отрази зле. Бях много разстроена и притеснена“ – сподели Катрин през септември 2020 г. в „Преди обед“ по bTV.

Вижте във видеото Симона Дянкова, която обича шоколада и предпочита да носи дънки: