Майли Сайръс не крие нетрадиционната си сексуална ориентация. Певицата се определя като пансексуална, което ще рече, че може да изпитва сексуално желание или романтични чувства към различни хора, без значение от външните им полови белези. Тази седмица обаче Майли разкри, че определено има предпочитания към половите белези на един от двата биологични пола.

Снимка: Getty Images

Момичетата са много по-секси“, каза тя по време на участието си в подкаста за сексуално образование "Call Her Daddy". „Всички можем да се съгласим, че пенисите са перфектни за скулптури, но отделно от това нямам никакъв интерес към тях. Обичам пенисите като произведение на изкуството. Стоят добре върху поставка.

Снимка: Getty Images

В миналото Майли беше омъжена за актьора Крис Хемсуърт, но двамата се разведоха през 2019 г. След това певицата имаше връзка с риалити звездата Кейтлин Картър. След като двете жени се разделиха, Майли започна връзка с певеца Коди Симпсън.

Снимка: Getty Images

Макар да е влюбена в Коди, Майли не е почитателка на мъжките полови органи: „Бих предпочела да влезе и после да се разкара. Не искам да гледа нагоре към мен.“, каза тя пред водещата Александра Купър.

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс е на мнение, че пенисът има дълбоко психологическо и символично значение и някои хора го приемат като знак за превъзходство над останалите. Така тя си обяснява защо отношенията ѝ с жени са по-приятни, отколкото с мъже:

По тази причина намирам връзките между жени за по-смислени. Ролята, в която съм, има повече смисъл, защото го няма това странно нещо, което да контролира живота ми винаги и навсякъде. Когато съм с момиче, нямам проблем да съм с някаква командваща к*чка, която е успешна колкото мен и дори по-успешна.

Снимка: Getty Images

Като човек, който цени хората заради индивидуалността им, а не заради пола им, Майли съветва почитателите си да бъдат критични към връзките си и ако не се чувстват напълно щастливи и задоволени, да не се примиряват, а да търсят правилния човек:

Насърчавам хората да са логични. Не се оставяйте на емоцията. Направете си списък и вижте какво човекът до вас ви дава и какво ви отнема и така ще може да направите решение как да действате.