Бракът на Майли Сайръс не беше успешен, което не означава, че тя не подкрепя своите фенове да се оженят. Сайръс (28 г) коментира видеото на свои фенове в Tik Tok, помагайки на двойката в клипа да вземе важно за живота им решение.

"Надявам се, че на вас двамата ще ви се получи по-добре, отколкото на мен", коментира певицата в клипа в TikTok

Видеото показва двойка, танцуваща в хола, след което се прегръщат и целуват. Текстът към видеото гласи: "Ако Майли Сайръс коментира това видео -  ще се оженим."

Песента на Сайръс Plastic Hearts, която е част от новия й албум, звучеше на заден фон във видеото. 

Певицата написа коментар под поста, а към думите си добави емоджи черно сърце, годежен пръстен и череп и кости. 

Двойката сподели и друго видео, което беше в отговор на коментара на Сайръс. Те показаха един от хората от оригиналния видеоклип, а глас зад екрана казва "Майли Сайръс, той ви обича толкова много".

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт сключиха брак през декември 2018 г. Хемсуърт подаде молба за развод девет месеца по-късно, през август 2019 г., позовавайки се като причина на непоправими различия в характерите им. Разводът е приключил през януари 2020.

Снимка: Getty Images

В Шоуто на Хауърд Стърн певицата сподели, че все още обича Хемсуърт много, но са имали "твърде много конфликти".

На певицата не й провървя и в следващата й връзка - с певеца Коди Симпсън. Двойката беше заедно само 10 месеца. 

Снимка: instagram/codysimpson

Сайръс и Симпсън започнаха своя романс през октомври 2019 година, когато са забелязани да закусват заедно. Събитията се развиват много бързо след развода на Майли с актьора Лиъм Хемсуърт. Само часове след раздялата си с Коди Майли Сайръс пусна новия си сингъл „Midnight Sky”.