Майли Сайръс и Коди Симпсън са сложили край на връзката си, съобщават редица американски таблоиди. Източник на списание „Пийпъл“ е потвърдил новината, като е добавил, че двойката е скъсала отношения още преди няколко седмици.

Сайтовете Page Six и TMZ първи съобщиха за раздялата на двамата.

Само пред няколко седмици 23-годишният Коди сподели красиво послание, отправено към 27-годишната певица, пишейки в Story в Инстаграм: „Влюбен съм в най-добрата си приятелка“. Симпсън показа и подкрепата си по време на 6-месечния период, в който Майли е трезвена.

В интервю за „Сидни Морнинг Хералд“ през април блондинът споделя още, че „да бъде с Майли е най-чудесното нещо“ в живота му, наричайки поп звездата „креативна, вдъхновяваща, смела и независима“.

Сайръс и Симпсън започнаха своя романс през октомври 2019 година, когато са забелязани да закусват заедно. Събитията се развиват много бързо след развода на Майли с актьора Лиъм Хемсуърт.

Само часове след раздялата си с Коди Майли Сайръс пусна новия си сингъл „Midnight Sky”. Много фенове си помислите, че в песента се пее за раздялата на певицата с Коди, но всъщност тя е посветена на предишния й партньор Лиам, с когото се разведоха през август 2019 година след продължилия по-малко от година брак.

Коди Симпсън побърза да поздрави бившето си гадже за новия й сингъл в Инстаграм, пишейки в Story “Много се гордея с теб. Поздравления за най-специалната.“ 23-годишният Коди обаче не споменава нищо за раздялата между двамата.