"Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шест цифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света!" 

С тези думи попфолк певецът публикува своя снимка в компанията на майка си. 

Той уточни, че тя е на 65 години. А ние няма как да отречем, че изглежда безупречно! 

"Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб за да ме отгледа и направи това, което съм в момента."

И ако мислите, че външният вид на майката на Азис е забележителен, то нейната грижа към него е нещо, което много майки правят, независимо колко багати, известни и големи са пораснали децата им. 

"Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса:
- Васко, майко, ял ли си?"

"Това са майките - какво очакваш" - коментира публикацията обичаната от всички певица Силвия Кацарова

Майката на Азис се казва Гергина. Интересен факт е, че тя ражда певеца в женския затвор в Сливен. Там тя попада, заради заради баща си. 

Впоследствие тя подкрепя сина си в неговата кариера и често го съпровожда на негови участия, конкурси и други изяви.

"Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант. По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост. Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България! Красива и наперена, досущ като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе. Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда майка,която първа повярва в мен!" - написа преди време певецът в свой емоционален пост. 

Припомняме, че през май Азис стана баща за втори път. 

"Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия! Момче е" - написа поп фолк изпълнителят тогава. Впоследствие гордият татко няколко пъти споделя снимки със своя син, на когото обаче крие лицето.