Холивудските звезди Шон Пен и Чарлийз Терон, които едва преди три седмици обявиха, че са двойка, вече живеят заедно и дори говорят за сватба. Двамата се срещат от няколко месеца, но явно нещата започват да стават сериозни, съобщават от femalefirst.co.uk. Шон дори се е нанесъл в дома на актрисата от „Чудовище” и се грижи за осиновения й син Джаксън.

Звездните майки, които отглеждат децата си сами>>

Източник, близък до актьора споделя, че Чарлийз определено го е променила.

„Той е тотално различен човек, когато е около Чарлийз, тя изважда неговите добри и забавни страни от характера, които много хора не са предполагали, че той притежава.”


Двамата започнали да говорят за брак през последните няколко седмици. Въпреки, че русокосата южноафриканка никога не е искала да се омъжва, мнението й се променило, гледайки как Шон си играе с двугодишния Джаксън. Пен пък обмислял варианта да го осинови, ако нещата стигнат до олтара.

10 любопитни факта за Чарлийз Терон>>

Засега информацията не е потвърдена официално, но ние си мислим, че тъй като двамата се познават отдавна и имайки предвид слабостта на Шон Пен към известните жени (предишните му два брака са с Мадона и Робин Райт, а само преди няколко години той се срещаше със Скарлет Йохансон), нещата наистина са на път да станат сериозни.