Сред милионите четириноги другари на човека по света, се открои един трогателен пухкавел от Лондон. Стопанинът Ръсел Джоунс намира солидарност в  муцунката на кучето си Бил.

 

След като собственикът чупи крака си, домашният му любимец мистериозно започва също да куцука. Триста паунда и няколко ветеринарни кабинета по-късно, се оказва, че преданият Бил накуцва просто от съпричасност. 

Но друг четириног приятел не успява да се размине с посещение в болницата.

Вярното кученце Бончук чака стопанина си Кемал Сентурк пред вратите на лечебно заведение в Турция, където той е приет. В продължение на цяла седмица, домашният любимец идва рано сутрин и застава на пост.

 

"Както знаете, тук си имаме посетител. Всеки ден тя идва в девет часа сутринта и чака до вечерта. Чака вратите да се отворят и да надникне вътре. Нейният стопанин е пациент тук," споделя портиерът на болницата.

Малката Бончук пристига с линейката и оттогава всеки ден застава на пост. Екипът на болницата се грижи за нея, докато тя кротко чака и се препича на слънце пред вратите на входа. 

"Нашите колеги я хранят, тя не представлява опасност за никого. Всички забелязват силната връзка между собственика и кученцето. Тя прави всички ни щастливи,"разказва Фуат Угур, говорител на болницата. 

Докато е в болницата, стопанинът  успява да си говори с кучето през прозореца. Тя разпознава гласа му, когато я вика и отвръща с радостен лай. Накрая, дългото чакане се възнаграждава и двамата са отново заедно. 

За безкрайната любов на семейството към Бончук, стопанинът Кемал Сентурк споделя: 

"Тя е много привързана към мен и постоянно ми липсва. Понякога я виках през болничния прозорец и Бончук много се радваше.

Прави ни много щастливи. Много е близка с всички от семейството, също като човешко същество." 

Един лабрадор обаче далеч не е във възторг от стопанина си.  

Когато се опитва да му направи прическа и да подреди козината на лапичките му, той прави ужасени физиономии и протестира срещу ножиците на момичето.