Десетки хиляди почитатели на музиката на Любо Киров са пяли в един глас с него на концертите му през изминаващата година. Изпълнителят изпраща една супер успешна 2024 г. и споделя повече за това в "Тази сутрин". 

"Продаденият билет и купеният билет са заявка, че артистът е важен за човека. За мен е комплимент над 26 000 души да си купят билети, и така да помагат на цялата продукция. Това е и мотивация за цялата година!" - сподели той. 


Разпродадено турне и три концерта в зала 1 на НДК - това е музикалната равносметка на Любо. 

Рекордни са и продажбите на физически носител за него. Грамофонните плочи се завръщат като начин на слушане на музика и това също е една от възможностите феновете му да се докоснат до неговата музика. 

"Господ дава сила на мъдрост, за да взимаш правилни решения! Не всичко е толкова важно, освен личното щастие и близките хора, които те правят щастлив. И затова Господ ми пропомня понякога и ми казва "Спокойно, аз обичам всички едновременно и еднакво. И за теб има, и за теб има..." Човек взима по-различни решения, когато знае, че има някой, който се грижи за него."

Какви са били предизвикателствата пред Любо през 2023 г. и как овладява стреса - гледайте във видеото.