Те са известни, те са талантливи и умни. Но това далеч не са достатъчно причини да не правят издънки. Освен това са под постоянно наблюдение на фотографи и фенове. И всяко нещо, което е дори леко кривване от правия път, няма как да не бъде забелязано. А когато сбъркат, трябва да се извинят. И понеже са известни понякога е нужно да го направят публично. 

Кой се издъни и как се извини впоследствие?

1. Джъд Лоу

Актьорът потвърди съмненията, че докато е бил сгоден за актрисата Сиена Милър, за изневярата си. „Искам само да кажа, че съм силно засрамен и разстроен, че нараних Сиена и хората, които са най-близо до нас“, каза той в изявление от 2005 г. „Нямам оправдание за моите действия, но искрено съжалявам и ви моля да уважите личното ни пространство в този много труден момент. “

Джъд Лоу и Сиена Милър се разделиха през 2006 г.. По-късно се събраха отново през 2009 г., преди да се разделят завинаги през 2011 година.

2. Джъстин Тимбърлейк

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Актьорът се извини публично на съпругата си Джесика Бийл, след като бе забелязан да се държи за ръце с Алиша Уейнрайт Ню Орлиънс, където те снимат нов филм.

„Стоя далеч от клюките, доколкото мога, но заради семейството си смятам, че е важно да оборя последните слухове, които нараняват хората, които обичам“, написа Тимбърлейк в съобщение седмица, след като The Sun публикува кадри от срещата му с Уейнрайт. „Нека бъда ясен - нищо не се случило.  Същата вечер пих твърде много и съжалявам за поведението си. Това не е примерът, който искам да дам на своя син. Извинявам се на прекрасната си съпруга и на семейството си за това, че ги поставих в такава ситуация. Опитвам се да бъда най-добрият съпруг и баща, който мога да бъда."

3. Кристен Стюарт

През 2012 г. Стюарт призна, че е флиртувала с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс, докато е била с гаджето си Робърт Патинсън. „Много съжалявам за неудобството, които причиних на близките ми и всички, които засегнаха с това. Тази моментна слабост застраши най-важното нещо в живота ми - човека, когото обичам и уважавам най-много, Роб. Обичам го, обичам го, много съжалявам."


4. Джей Зи

Когато си музикант, можеш спокойно да използваш песните си, за да поднесеш извинения. Рапърът се извини за грешки, които е допуснал в брака си с Бионсе, в албума му, който излезе през 2017 г. под името "4:44". В текста в първата песен той поднесе публичното си извинение към своята съприга и близките си.

„Ако децата ми знаеха, дори не знам какво бих направил...
Ако вече не ме гледат със същите очи, дори не знам какво бих направил...
Какво си направи? С Коя? На кого му пука за тройка, когато живееш със сродна душа?"

5. Тейлър Суифт

По време на изявата си през 2008 г. в "Шоуто на Елън", Тейлър Суифт сподели как нейният бивш приятел Джо Джонас се е разделил с нея чрез гласова поща. Когато тя участва отново в токшоуто през 2019 г., сподели, че искрено съжалява, че е направила този факт обществено достояние. Попитана какво е най-шантавото нещо, което е направила като тийнейджър, Суифт сподели, че е точно това публично показване на нещо от личния й живот. "Тогава бях на 18. Сега се смеем на този факт, но тогава беше прекалено." 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

6. Кевин Харт

Когато през 2017 г. в мрежата се появи видео, за което се твърдеше, че показва как Кевин Харт прави секс, той публикува свое публично видео извинение към съпругата и децата си. Непознат човек се опита да изнудва комедианта за това видео. „Намирам се място в живота си, където чувствам, че имам цел. И поради това трябва да вземам интелигентни решения. Наскоро обаче не го направих. Знаеш ли, аз не съм перфектен... Допуснах груба грешка. Попаднах в лоша среда, където могат да се случат само лоши неща и те се случиха. Идва един момент, в който разбираш, че няма извинение за грешното ти поведение. Но аз също няма да позволя на човек да извлече финансова печалба от грешките ми. А тази конкретна ситуация беше точно такава. Извинявам се много на жена си и децата си. Не съм перфектен и никога не съм твърдял, че съм ... Обичам ви!"