Жени Ковачева e мечтателно момиче от Пловдив, което обича красотата на живота във всичките й измерения. Художник, дизайнер и флорист. Завършва Живопис в пловдивската СХУ "Цанко Лавренов", след което се дипломира като бакалавър и магистър по Мода в НХА. От малка е ценител на изкуството, увлича се по археология, архитектура, приложни и изящни изобразителни изкуства, дизайн, фотография.

Удоволствието от стила е…

Стилът е олицетворение на твоята същност, дава отражение върху всеки твой жест и е лице на дълбоко заложени в теб естетически и душевни ценности. Стил в изкуството, стил в музиката, стил на обличане, стил на поведение се изгражда постепенно, така както се възпитава и вкусът. Всеки е свободен да избира какъв е стилът, на който принадлежи.

Удоволствието от визията е…

Да се чувстваш комфортно в кожата си във всяка една ситуация. Да обичаш себе си, да полагаш дължимите грижи и да бъдеш в синхрон с вътрешното  усещане на личността си.

Удоволствието от младостта е…

Да си свободен, активен, търсещ, провокиращ…

Удоволствието от красотата е…

Усмивка, а усмивката е красота! Търсенето и създаването на красота под различни форми и в различни същности. Що се отнася до външната красота при човека – късмет, но не винаги еквивалент на щастие. За жалост е преходна!

Удоволствието от здравето е…

…нещо, което често пренебрегваме, а безспорно е двигател на всеки един подем и необходимост за всеки организъм. Жизнено най-важното е!

Удоволствието от живота е…

Да се наслаждаваш на всеки красив миг, тук и сега в правилният момент. Да научиш, че всеки човек, с който съдбата те е събрала не е дошъл случайно, преминал или останал в твоя живот. Да си взимаш поука от грешките… Да твориш с най-смелите си идеи, да осмисляш дните си и да споделяш, това което имаш и знаеш.

Удоволствието от природата е…

Неописуемо е! Светът е несравнимо красив, сътворението на природата с всички креативно вдъхновяващи, преливащи от живот цветове, същества, съвършенства на природата, като цветя, които говорят езика на любовта. Структури, форми, величествени планини, необятни океани, морета… това е неизмерно богатство, с което трябва да живеем в хармония. Природата е зареждаща сила, която трябва да респектираме! Имаме много какво да научим от нея!

Удоволствието от изкуството е…

Начин да се откъснеш от действителността или способ да изобразиш невидимото иначе за очите, силни емоции, скрити вдъхновяващи мисли. Удоволствието е огромно да се докоснеш до творба на гениален автор.

Удоволствието от града е…

Да се потопиш в атмосферата, усещането, ароматите на всеки град са различни. Притаил нечии спомени, изненади, незабравими преживявания и срещи. Тишина и уют или космополитен дух, всеки един притежава собствен заряд, носещ и даващ различни емоции за търсещите.

Удоволствието за небцето е…

Не по-малко от други сладострастни удоволствия. Обичам да се наслаждавам на вкусотии. За мен лично фаворити са шоколадовите изкушения, суши, хубава прясна италианска паста, морска храна. Удоволствието, което се крие в сочните плодове, също не е за подценяване.

Удоволствието за сетивата е…

Лабиринт от усещания, които се допълват или провокират останалите.

Удоволствието от интимността е…

Интимната връзка ни позволява да бъдем искрени, отворени и откровени с партньора си, за да бъде удоволствието наистина пълноценно.

Удоволствието от отношенията е…

Споделеност, откритост, искреност, без страх да изразяваш себе си, без да се притесняваш и дълго да обмисляш постъпките си. Удоволствието е, когато се случва чистосърдечно с добри мисли и от само себе си.

Удоволствието от връзката е…

Щастие, когато имаш любимият човек до себе си и той споделя чувствата и мечтите ти. Познава добре нещата, които харесваш и се чувстваш комфортно,  постигате баланс в отношенията и се радвате на всеки изминат заедно миг. Когато и двамата сте отговорни за всички решения, които взимате заедно, за да се чувствате щастливи и да вървите напред. Удоволствие е, когато се допълвате в едно по-добро цяло.

Удоволствието от мъжа е…

Полага усилия да разбира мислите и емоциите ти, когато бъде твоя сигурност и опора, и да намира правилните жестове в точните моменти. Удоволствие са добрите изненади, направени с креативност, за да те накарат да се почувстваш щастлива и специална. Да умее да те разсмива и да се допълвате взаимно.

Удоволствието от актуалното е…

Да си част от "гребена на вълната" понякога не е никак лошо. Но както се казва: "Всяко чудо за три дни", така че не се самозабравяйте!

Удоволствието от днешния ден е…

Несравнимо, защото всеки ден трябва да е специален! Всеки един ден е дар, стига да можеш да го оцениш! Да не се пропускат важните моменти и близките около нас.

Удоволствието от пожеланието е…

Сгряващо, трябва да е искрено и достигащо до сърцето! Вярвам, че всяка положителна мисъл и постъпка ни се отплаща и зарежда с нова добра енергия.

Удоволствието от празника е…

Да почиташ изминали важни събития, да им отдаваш дължимото. Що се отнася до лични празници, то да се забавляваш, да оставиш трайни спомени, да изграждаш ценностен модел за близките и децата си. Да го отпразнуваш подобаващо и да го превърнеш в незабравим!