Съвсем скоро Цеци Красимирова ще бъде омъжена жена, но преди това манекенката вдигна щуро моминско парти, с което отбеляза последните си дни като свободна жена.

39-годишният модел направи феновете си в Инстаграм съпричастния към нейните предсватбени вълнения, като публикува няколко снимки от купона с най-близките й приятелки.


На един от кадрите Цеци Красимирова е с розова роза, на друг се виждат приятелките й, а на трети – специалните гривни, с които са били всички на моминското парти.

Човекът до Цеци се казва Майкъл Струмейтис и със сигурност не е случаен. Той е американски бизнесмен, изпълнителен директор и един от основателите на “Advanced Nutrients” - най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света. Интересен факт около него е, че той е член на “Mensa International” - най-голямото и най-известното дружество на най-големите умове на планетата. Неговото IQ e 180. Само за справка - 1 на 20 млн. човека се раждат с такъв коефициент на интелигентност.

Цеци и Майкъл са заедно от години, но чак сега предприемат тази важна стъпка. Очаква се сватбата да е през май месец, а за празненството двамата ще наемат старинен замък в Каталуния.

Цеци има дъщеря Джудит, която е на 20 години. Майкъл също има дъщеря от бившата си съпруга, която е американка.