Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ гостува момчето, което е само на 10 години, когато започна да задава тона в модерната българска музика.

Владимир Ампов-Графа ще разкрие пред водещата Александра Сърчаджиева миговете на възходи и падения през последните 30-ина години на своя пъстър живот.

Ще разберем колко е малка крачката от върха и аплодисментите до мъката в душата и дупката, в която изпада психиката.

Снимка: bTV Media Group

Как от малкото семейно студио се стига до грандиозен концерт на най-големия стадион в България и какво е да си в апогея на своята кариера, а най-скъпият човек в живота ти никога да не може да види всичко това – ще чуем в откровен разказ от първо лице с момчето, което стана мъж, но не се срамува от сълзите си. Как се разпознава любовта и възможно ли е да преобърнеш сърцето на някого и да го насочиш към себе си, ще разберем от историята на Влади и половинката му Мария.

Снимка: bTV Media Group

Тази събота (18 май) в рубриката за визуални трансформации „Моето ново Аз“ ще видим не една, а много истории на куп. Предстои да проследим най-впечатляващите промени за целия сезон на предаването, като екипът няма да пропусне нито една процедура, върнала широките усмивки на героите. С благодарност към Радост и лекарите от клиниките, „Моето ново Аз“ затваря един повече от успешен сезон, а специалистите с нетърпение очакват новите смели мъже и жени, които са готови на всичко, за да променят себе си отвътре и отвън.

Снимка: bTV Media Group

В рубриката „Топ 10“ водещият Филип Буков е събрал пъстра колекция от десетте най-самохвални и фукащи се VIP персони у нас. Кои са българите, които не пропускат да се похвалят с каквото и да било, ще разберем в събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group