В началото на 2022 г. почина комедийният актьор Боб Сагет, който е най-известен със сериала „Пълна къща“ и със забавното предаване „Най-смешните домашни видеоклипове“. Ако беше жив, на 17 май щеше да навърши 66 години. По този повод вдовицата му Кели Ризо сподели снимки и видеа от последния му рожден ден.

„Тези снимки и видеа са правени точно преди една година“, написа тя. „Винаги празнувахме рождените си дни с пътешествие. Това пътуване беше специално. Никога не знаеш кога нещо ще е за последно.

Разследването на смъртта му установи, че Сагет е ударил главата си при падане, след което не е потърсил лекарска помощ, легнал си е и е умрял в съня си.

„Благодарна съм, че той получи цялата любов, която заслужаваше. Надявам се да може да види и колко любов получава от хората по света днес. Скъпи, всички те обичат толкова много. Всички искат да знаят колко важен и специален си на твоя специален ден. Всички празнуваме за теб.“

Боб Сагет и 42-годишната (днес) Кели Ризо се ожениха през 2018 г. Тя е начинаеща актриса, която е известна най-вече с брака си с Биб Сагет.

„Ти си единствен по рода си и целият ми свят се въртеше около теб. Обичам те повече от всичко и ми липсваш всяка минута. Аз и момичетата ти ще се подкрепяме една друга днес. Знам, че би искал да изпия едно мартини, така че ще се подчиня.“

Боб Сагет има три дъщери – на 29, 32 и 35 години от брака си с Шери Крамър.

Още по темата: