Ваня Павлова, позната на зрителите на bTV от участието й във "Фермата" 7, отпразнува 32-ия си рожден ден в своя пица бар “Щастливи заедно“.

Снимка: Личен архив

 

„Когато влизах във Фермата, казах на Иван и Андрей, че се надявам да отпразнувам 30-ия си рожден ден в предаването. Те се усъмниха, че с моята физика ще мога да стигна толкова напред в играта, но аз наистина празнувах във Фермата“ – отдаде се на спомени Ваня пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

За 32-ия си рожден ден тя събра на парти с дрес код „бяло“ около 40 приятели, сред които Ралица от "Фермата" 7 и Радо от осми сезон на риалитито.

Снимка: Личен архив

„Радо имаше негативен образ в предаването, но аз усещах, че е с добро сърце. Засякохме се няколко пъти из София и си станахме дружки. И двамата сме много вярващи“ – разказа ни Ваня, която посещава една евангелистка църква.

Жоро и бат‘ Цоньо от "Фермата" 7 също са били поканени, но не са могли да присъстват, защото са били в чужбина. Чочо пък не е могъл да дойде, защото е кандидат за кмет на Плевен и е много ангажиран.

„Партито беше подарък от моя приятел Теодор. Получих много цветя и подаръци. Родителите ми подариха куче померан“ – похвали се Ваня.

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.