На днешния ден чаровникът Джъд Лоу (Гатака, Талантливият мистър Рипли, Враг пред портата, Изкуствен интелект, Моите боровинкови нощи, Шерлок Хоумс и др.) става на 43 години. Много жени са въздишали по неговите сини очи. Като добавим към това и актьорският му талант, няма как Лоу да не е доста желан. През 2000 и 2004 г. е в списъка с „50-те най-красиви“ на сп. People, a през 2004 г. е обявен за най-секси жив мъж на същото списание.

Жените в живота му не са константна величина.

Среща съпругата си Сейди Фрост на снимачната площадка на филма „Шопинг”. Филмът е тотална катастрофа, но Сейди не е. В този момент тя е на 26 години, омъжена и с дете. Тя категорично му заявява, че няма никакъв шанс да се разведе и двамата да се съберат, но съдбата има други планове. Малко по-късно актрисата заявява на съпруга си -  солиста на групата Spandau Ballet Хари Кемп, че го напуска и се премества при Джъд. Тази връзка повлиява много добре кариерата му, защото следват участията му в хитове като „Ужасните родители” и "Полунощ в градината на доброто и злото”. Пред медиите той е категоричен, че за него са най-важни съпругата и децата му, които са 3 на брой. Натовареният график обаче обтяга отношенията им. Появяват се и слухове, че Джъд изневерява на Сейди с Никол Кидман, с която се снимат заедно във филма „Студената планина”. Краят на тази любов е през 2003 година.

Бракът му със Сиена Милър трае 3 години (2003 до 2006) и изневерите от страна и на двамата му слагат край. Говори се, че докато е бил със Сиена, Джъд е имал тайна афера с детегледачката. Какво клише! Сиена обаче не остава по-назад и е далеч от образа на благоверна съпруга, защото според слуховете по това време тя също е имала извънбрачна връзка.

Снимка: Getty Images

Катрин Хардинг е името на другата му любов, с която се разделят малко след като разбират, че тя е бременна. Явно новината не е била достатъчна, за да заздрави отношенията между двамата. Или пък тръпката от това да имаш дете вече не е толкова силна за актьора. Това е петото му.

Какъв ли любовен подарък очаква днешния рожденик?