Да стоиш високо в преносен смисъл е прекрасно. Да бъдеш винаги над всичко, да имаш птичи поглед, състояние на пълно спокойствие и отчужденост от злободневията. Да гледаш отвисоко в преносен смисъл не е с чак толкова позитивно значение - да гледаш пренебрежително на някого не е еквивалентно да пренебрегването на ежедневните проблеми.

Има едно момиче, което и стои нависоко, и гледа отвисоко. Само че не е в преносен, а в съвсем буквален смисъл. По-буквален, отколкото можете да си представите. По-буквален, отколкото бихме посмели. 

Тя се казва Ангела Николау и ни показва как се прави селфи. Или как не се прави, зависи колко ви стиска. Без значение обаче дали сте почитатели на екстремното, или обичате малко по-спокоен, но за сметка на това сигурен живот, снимките ще спрат дъха ви. 

Ангела е от Москва и е едва на 23 години, но вече е популярна именно с екстремния си и авантюристичен дъх. Тя винаги е на ръба, живее на него, снима се на него. Всъщност си мислим, че ръбът, на който всъщност е момичето, е на лудостта.

Една лудост, която обаче е безкрайно пленяваща. И наистина ни спира дъха. Дали е от ужас, дали е от възхищение... Мислим си, че е от двете.