Само преди дни дукесата на Кеймбридж приключи с официалните си изяви преди раждането и в момента е в трепетно очакване на третото си дете, което трябва да се появи на бял свят през април. Не е никак присъщо за Кейт Мидълтън, а и за всички членове на британското кралско семейство, да ходят на пазар. Затова и появата на Катрин в супермаркет в Норфолк си е цяло събитие.

Кейт била забелязана да пълни пазарска количка в любимия й супермаркет Waitrose. Това, което се виждало от пълните й торби, били връзки „магданоз или кориандър“, на които имало залепен етикет за 25% отстъпка, споделят продавачи в магазина, цитирани от Daily Mail.

След като напазарувала необходимите хранителни продукти, дукесата ги натоварила в багажника на джипа си, придружавана от един телохранител.

Интересна подробност, която се вижда ясно на снимките, направени от персонала и посетители на супермаркета, е, че бодигардът оставя бременната Кейт сама да премества торбите с покупки, докато той стои с ръце в джобовете. Хм, чудим се дали самата тя е искала това?