Боксьорът Тервел Пулев и любимата му – волейболистката Диана Ненова, са в трепетно очакване на второто си дете. Известната двойка с радост разкри и неговия пол – отново ще е момче.
Двукратният европейски вицешампион и националката по волейбол вече имат син, който носи царственото име Калоян. Така той продължава традицията във фамилия Пулеви всички да носят имена на български владетели. Безспорно вторият наследник на Тервел също ще бъде кръстен на български цар, увери гордият татко, но все още той и щастливата майка се колебаят кой точно да бъде той.

Ето какво сподели пред журналистите очарователната Диана Ненова за бъдещия си син:

"Исках момиче, но ще е отново момче. Очакваме го напролет. Детето е планирано. В началото, на Калоян му беше трудно да осъзнае, а сега вече говори на корема ми. Подготвяме го, че ще има братче, за да не се появи ревност. Той има база за сравнение за отношенията между двама братя, защото Тервел и Кубрат са пред очите му."

На въпрос, зададен му през недалечната 2014 г., дали иска още едно дете, бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 отговори така:

"Хубаво е детето да има с кого да расте, най-вече да има опора в живота. Аз имам брат и сестри и знам за какво става дума. Моят баща ме учеше, че те са хората, с които ще остана приятел за цял живот, тези, на които винаги ще мога да разчитам."