През май месец Доли Партън и Карл Томас Дийн ще отпразнуват 53 години съвместен живот. Откъдето и да го погледнем, периодът е дълъг – повече от половин век заедно. Няма как кънтри изпълнителката да не бъде попитана каква е тайната. За всички, които се чудят - тя се оказва проста - малко любов, малко лудост и много забавление:

„Факт е, че се обичаме и се уважаваме, винаги се забавляваме заедно. Той е луд и аз съм луда. Смеем се много и аз смятам, че това си остава най-ценната част от нашата връзка.“

Това заяви самата Доли Партън в сутрешния блок Good Morning Britain, където тя участва, промотирайки мюзикъла „9 to 5: The Musical“, в който музиката и текстовете са изцяло нейни.

И за да не бъде всичко цветя и рози, 73-годишната американска певица и актриса подчертава, че тя и съпругът й невинаги са били на едно мнение. Нещо повече – макар Карл да я е подкрепял през цялата й кариера, той не е сред най-ревностните й фенове. Вместо кънтри той харесва рок и сред любимите му групи са Led Zeppelin. Половинката на Доли Партън почти никога не се появява на събития с нея и не присъства на нейни участия, но се гордее с нейната кариера и с постигнатото.

Доли през 1977 година.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Доли и Карл са заедно от момента, в който тя навършва 18 години. Женят се през 1966 година, а за 50-годишнината от брака подновяват обетите си.

В предишни интервюта блондинката е разказвала, че двамата обичали много да пътуват и винаги се наслаждавали заедно на малките неща. Вместо луксозни хотели и скъпи ресторанти, те прекарвали свободното си време пътувайки с кемпер и правейки си често пикници.

Не можем да пропуснем и факта колко добре изглежда Доли на 73-годишна възраст. Вижте я във видеото.