Рапърът и продуцент Станислав Найденов, по известен като Спенс, става на 47 години. Честит да е! В разгара на деня, в който е роден, между поздравите, които получава, охотно разказва пред Ladyzone.bg къде, с кого и как ще отбележи празника си.

ЖИВОТ КАТО СЕРИАЛ - НО ПО-ХУБАВО!

„Днес празнувам с най-близките си хора – с третата си жена и сина й, с които живеем заедно, както и с първата ми съпруга и децата – най-голямото ми момче е на 20, а дъщеря ми през март ще стане на 13 години. Прекрасно се разбираме и за всичко си комуникираме с първата ми жена. За жалост, тази сутрин не успях да се чуя с най-малкия си син, който през февруари ще навърши 5 години и е от втората ми съпруга. Той живее в Пловдив с майка си, а отношенията ни с нея не са никак добри. Но в събота и неделя детето беше при мен в София и се надявам до края на деня да го чуя по телефона!"

КУПОНЪТ

Избрал е купонът да не е точно на рождения му ден. Причината е, че се пада четвъртък. 

"А утре официално с приятели и фенове ще се съберем в Morgan’s Bar. Защото днес е четвъртък и който иска да дойде ще му е по-сложно. Предстои работен ден и затова предпочетох купонът да е в последния работен ден от седмицата” – споделя Спенс.

КАКВО СТАВА С РАПЪРА НА СЦЕНАТА?

„С музиката съм на пауза в момента, не че нямам идеи за песни, но съм на принципа, което казвам и в последното си парче „Време за любов”, което излезе миналия април: „По-добре да не казвам нищо, отколкото да кажа нищо!” Или когата нямам вдъхновение и порив да кажа нещо, по-добре да замълча и да не се натискам да присъствам в ефира, което пак не е гаранция, че ще присъствам (смее се)!”

КОЙ Е БИЛ НАЙ-ДОБРИЯТ МУ РОЖДЕН ДЕН

Признава, че най-запомнящият се рожден ден за него е бил 30-ият. През 2005 година, заедно с група „Скреч” много приятели и почитатели, рапърът шумно празнува в Swingin’Hall в столицата.

„Еуфорията и настроението от този ден ми се е запечатала, може би и защото тогава, като един подрастващ човек, който навърта 30, си е било събитие! Днес ставам на 47 години (смее се)... Но се чувствам на 27 в момента!”

А за случващото се в личния му живот, Спенс обещава подробен разговор, пълен с истории, абсурди, адвокати, дела, забрани и хепи енд.