На 12 март 2018 г. моделът Кристин Илиева и певицата Дивна претърпяха автомобилна катастрофа. Кристин пострада тежко и до момента има 30 операции. За пълното й възстановяване е нужно още време, но наскоро тя се появи на страниците на италианското издание на модната библия Vogue. За престижния ангажимент моделът разказа в „Преди обед“ (bTV):

Хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш. От Vogue са питали моята агенция за човек, преминал през тежко изпитание. Те са дали моите контакти и от списанието ми се обадиха да питат кога съм свободна за снимки. Три дни по-късно бях в Италия.

Емоцията беше уникална! Все едно се върнах две години назад и нищо не се е случило. Екипът беше страхотен – над 25 души! Цял ден снимахме, като организацията беше много добра. Това беше първият ми професионален ангажимент след катастрофата, който влиза в портфолиото ми. Все още не мога да се върна на пълни обороти, изморих се много, изгубила съм тренинг.

Не мога да сгъвам десния си крак. Преди два месеца ми направиха операция, която се прави за първи път в Турция: присажда се кост от донор, която не е замразена. След година и половина-две ще сменим ставата.

За възстановяването ми голям принос има подкрепата на много хора, както и позитивното ми мислене. Е, има и моменти на отчайване, но е нормално.

Скоро станах на 22. Не искам да казвам какви са ми целите, защото съм много суеверна.

В понеделник започвам да уча реклама в НБУ. Преди време ме бяха приели мода в Художествената академия, но започнах да пътувам по работа и явно не е било писано да уча това.

През юни имаше концерт, посветен на мен. Очите ми бяха пълни със сълзи през цялото време. Благодаря на всички! Събрахме 8500 лева, което е достатъчно за една операция.

Целия разговор можете да видите тук:

Припомнете си интервюто, което Кристин даде за LadyZone преди година: