Десетки фенове, спечелили в играта "Революция Z selfie", се събраха на предпремиерната прожекция на първия епизод от третия сезон на сериала.

Любимците от "Революция Z" Иван Тишев, Мона Недева и Иван Иванов раздадоха автографи и се снимаха с нетърпеливите си почитатели.

Гости на събитието бяха Деси Бакърджиева, Надя от "Deep Zone", която дойде заедно с половинката си от сериала Иван Тишев, Марияна Маркова и други.

След като актьорите дадоха своите интервюта и се разписаха на плакатите на феновете си, поканиха всички присъстващи за обща снимка на сцената. Всички малки и големи фенове на сериала имаха удоволствието да си направят "селфи" със звездите.

Специално за всички, които гледат сериала "Революция Z" бяха изпълнени хитовите парчета "Аз искам" и "Можеш да бъдеш всичко", които малки и големи пееха в захлас.

Само в "One more кино" гостите имаха честта да гледат предпремиерната прожекция на първия епизод от третия сезон на сериала. По всичко си личи, че трети сезон ще е по-интересен от всякога.