Риана е една от най-известните поп изпълнителки в световен мащаб. Представете си тя да сподели ваша снимка. Тази публикация да събере на 7 млн. харесвания и над 90 хил. коментара. Но освен това, звездата да ви отбележи и за два дни да съберете над 93 хил. последователи. Вълнуващо, нали? Особено ако мечтата ви е да станете модел.

Това се случи на 7-годишната Ала Бейтопс. Момичето има канал в социалната мрежа Instagram, където публикува свои снимки. Незнайно как Риана попада на една от публикациите й и вижда огромната прилика помежду им. „Почти изпуснах телефона си. Как?“ написа изпълнителката, когато публикува снимката на момичето. Всяко дете гледа далеч напред в бъдещето и си представя какво ще работи, когато порасне, къде ще живее и т.н. Е, малката Ала Бейтопс мечтае да бъде известна. Всъщност по думи на майка й, малката „знае, че ще бъде известна“. Очевидно момичето знае какво говори, защото за два дни снимката й покори целия интернет и събра десетки хиляди харесвания за постовете си.

Множество звезди също останаха поразени от приликата между Риана и Ала. Под снимката на поп изпълнителката се появиха коментари на Приянка Чопра – „Уау“, както и Снууп Дог „Рири, кога роди?“. Тайра Банкс на свой ред публикува снимка на малката Ала и на своята страница в Instagram с призив, че иска да я намери.