Един от най-популярните тв водещи и актьори в България днес празнува рождения си ден. Александър Кадиев, когото гледаме почти всеки ден преди обед, днес навършва 39 години. Съвсем очаквано той получи поздравления в социалните мрежи първо от мама – голямата българска актриса Катерина Евро.

“Честит Рожден Ден на моето момче“, написа актрисата и сподели три снимки на Кадиев – като бебе, като тийнейджър и какъвто е сега.

Вижте как се промени водещият за 39 години в Галерията.

Освен телевизионен водещ, Александър Кадиев е и актьор. Той има множество театрални и филмови участия. Едно от тях е във филма „Завръщане“ и в продължението му. В интервю за bTV режисьорът на филма Ники Илиев разкри, че Кадиев не е изневерил на себе си и редовно е закъснявал за снимките на втория филм.

От 2021 г. Александър Кадиев има връзка с модела Ивелина Чоева. Той има дъщеря на име Катерина от бившата си съпруга Таня Тончева.

Водещият е роден на една и съща дата с актрисата Камерън Диас и не пропусна да се пошегува с това в профила си в Инстаграм.

Вижте как се промени водещият за 39 години в Галерията.

„Днес празнуваме рождения ден на великата Камерън Ди…“, започва да казва Робин в комикса, но Батман го удря и му казва: „Празнуваме рождения ден на Ал Кадиев, глупако.“

Припомнете си кои са петте най-любими поста в социалните мрежи на Александър Кадиев: