Бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън са отново заедно. Това поне твърди американското списание Star. И понеже много се изговори в последно време за тяхното събиране след раздялата на Джен със съпруга й, като доказателство таблоидът излиза с ексклузивна снимка на двамата, които изглеждат повече от близки. На фотоса Джен и Брад се целуват, но той е прекалено неясен и поражда много въпроси.

Снимка: Star Magazine

От страниците на изданието става ясно, че първата среща на двамата била на 3 март по време на частно парти в Бевърли Хилс. След това двамата решили да отидат в дома на Дженифър, където прекарали остатъка от вечерта. Източник, близък до списание, описва още подробности за това как двамата бивши съпрузи са прекарали сутринта – „Спомняли са си за миналото и много са се забавлявали. Точно като доброто старо време.“

В историята участие има и Джордж Клуни, който изиграл голяма роля за събирането на двамата отново. Но до този момент никой от говорителите на актьорите не е коментирал новината.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Нещо повече – други американски издания, които със сигурност са направили собствено проучване по горещата тема, обявиха снимките на списание Star за фалшиви. Фотосът, на който Брад и Джен се целуват, е изцяло манипулация, постигната с помощта на съвременните средства за фотообработка.

Снимка: justjared.com

Снимката на Брад е взета от целувка, разменена с другата му бивша съпруга, с която се разделиха скоро – Анджелина Джоли, и е правена през далечната 2010 година. А другата половина от манипулацията е постигната с фотос, щракнат през 2009 година на снимачната площадка на „The Baster”, на който Анистън се целува с партньора си във филма Джейсън Бейтман.

Снимка: justjared.com