Ако все още се двоумите дали да празнувате Хелоуин, то Ан Хатауей със сигурност ще ви вдъхнови да се замислите сериозно. За празника е предвидена премиерата на "Вещиците" с актрисата в главната роля. 

Обещаваме да не ви плашим с нашите филмови предложения. Това не означава обаче, че не можем да си говорим за вещици. Режисьор на втората екранизация на историята е Робърт Земекис, а продуцент съвсем очаквано - Гиермо дел Торо. 

Филмът разказва историята на седемгодишно момче, което се сблъсква с истински вещици, маскирали се като мили жени. Само то е в състояние да провали техните зли планове. Дали ще успее? Ще разберем на премиерата на филма.  

А само след две седмици ще видим на отново на екран и Винс Вон. Във филма "Откачалка" той ще си партнира с Катрин Нютън. 

Комедийният хорър проследява ученическите години на Мили Кеслър - обикновено момиче, което се опитва да бъде себе си и да се впише сред своите популярни връстници в гимназията Блисфийлд. Срещата й със серийния убиец Касапина обаче променя живота й. Мистериозен древен кинжал става причина Касапина и Мили да се събудят с разменени тела и младото момиче влиза в надпревара с времето, за да развали проклятието преди смяната да стане необратима.   

Но хайде стига със страшни истории. Вече можем да гледаме един от най-хитовите в последните седмици сериали – "Емили в Париж".  

Емили Купър е младо американско момиче, което се мести от Чикаго в Париж, за да работи в рекламна агенция, но без да знае и една дума на френски. Бързо следва раздялата й с нейното американското гадже, а после идват и културният шок, усещането за постоянен флирт, който се носи във въздуха, симпатични женски приятелствата и известни препятствия на работното място.

И понеже няма как да пропуснем звездната диря, трябва да ви кажем, че ролята на Емили е поверена Лили Колинс. Коя е тя се питате? Може би името на нейния баща ще ви подскаже – Фил Колинс!

Накрая завършваме с едно предложение и за по-малките зрители. В края на годината на големия екран се завръщат и пещерняците Круд.

В продължението на филма от 2013г. , предстоят първите стъпки към създаване на организирано човешко общество. Първобитните герои се изправят пред най-голямото си предизвикателство до момента: друго семейство! Сем. Круд е предизвикано от съперничещото им сем. Хомосапиенс, което твърди, че е по-добро и по-развито.