Ако за вас Раян Рейнолдс е просто едно симпатично лице или го свързвате само с красивата му съпруга Блейк Лайвли, значи изпускате много. Актьорът, който днес навършва 43 години, е един от най-остроумните и забавни хора в Холивуд.

Истина е, че в кариерата му има няколко сериозни провала (самият той не може да си прости, че е участвал в „Зеления фенер“ и в един от филмите си дори се върна назад във времето, за да се застреля, преди да приеме ролята), но също така благодарение на него имаме филмите за Дедпул, които са много успешни и изключително забавни. И наистина отговорността за съществуването на кървавите екшън комедии за безсмъртния обезобразен… герой(?) са изцяло негова заслуга. В продължение на 16 години Рейнолдс се бори за екранизирането на комиксите за любимия си персонаж и в крайна сметка резултатът (а, колкото и да е изненадващо, и продължението) надмина всички очаквания и се превърна в най-успешния филм, забранен за малолетни (поне преди да дойде „Жокера“).

Не бива да бъркаме актьорите с персонажите, които играят във филмите, но когато става дума за Раян Рейнолдс и неговият Дедпул, то те са абсолютно един и същи човек. Ако не вярвате, вижте тези 25 забавни цитата, които взехме от профила му в Туитър.

Снимка: Getty Images

_____________

Ако нервността беше олимпийски спорт, щях да съм много нервен за всички медали, които съм спечелил.

Целувката „надолу с главата“ на Спайдърмен е много срамна, когато въжето ти е с половин метър по-дълго, отколкото си очаквал. Трябваше да видите изражението на баща ми.

Най-хубавото на това да прекараш следобеда в Дисниленд на 40 градуса жега е, че можеш да припаднеш пред толкова много деца.

„Деца, ако можете да познаете къде ще скрия тази електрическа крушка, не само ще спечелите, но ще може и да ми извикате линейка“ – чичо ми Дейв на четвъртия ми рожден ден.

Наречете ме старомоден, но да изпратиш на някого снимка на оная си работа е отвратително и е проява на мързел. Истинската любов предполага да изпратиш хубав букет от пениси.

Казвам на дъщеря си, че слънцето се скрива вечер, защото ѝ е сърдито. Някой ден ще напиша книга за отглеждането на деца.

Бих минал през огън за дъщеря си. Е, не точно огън, защото е опасно. По-скоро през стая с висока влажност. Но не твърде висока, заради косата ми.

Дъщеря ми е само на 6 месеца и вече рисува. Бих окачил картината ѝ на хладилника, но… честно казано е пълен боклук.

Без значение коя книжка чета в самолета на крещящата си дъщеря, поуката винаги е за ползата от вазектомията.

Отидох до Дисниленд, защото дъщеря ми е голяма почитателка на Мики Маус. Ще е много развълнувана като се прибера и ѝ разкажа.

Дъщеря ми обича да я заравям до шията в пясъка на плажа. Малкото ѝ личице винаги грейва, когато дойда да я изровя на следващия ден.

Децата ми искаха да ме изненадат тази сутрин за рождения ми ден, но ги чух и тихичко се измъкнах от стаята, за да започна нов живот някъде далеч.

Дъщеря ми много се надъхва, като гледа филмчета на Дисни. Обича песните, танците и сцените, в които родителите умират.

Дъщеря ми е травматизирана до края на живота си. „50 нюанса сиво“ се оказа най-лошата книжка за оцветяване.

Много е важно децата да ядат зеленчуци по пет пъти дневно. Все пак детството е само генерална репетиция за страданията в живота на възрастните.

Съвет: Важно е родителите да отделят лично време за себе си. Дори после да се чувствате малко гузни, когато се върнете 14 години по-късно.

Дъщеря ми току-що кихна в устата ми, докато се прозявах. Изглежда много доволна от себе си, но шегата е за нейна сметка – един ден ще трябва да ме погребе.

Искам да пожелая на Били Рей Сайърс най-прекрасния и магически рожден ден! Обичам те с цялото си сърце! И също така, честит рожден ден на жена ми.

Да си баща значи да носиш отговорност. Не само за главното си семейство, но и за тайното в Дания, за което никой не знае.

Да бъдеш баща е най-прекрасното чувство на света. Ако не броим онези прекрасни години, в които нямах деца, разбира се.

Баща ми не беше добър готвач и по ирония на съдбата беше кремиран.

Когато съседите ми правят садо-мазо секс, кодовата им дума за край е „Хафълпаф“. Разбрах го случайно, докато минавах в продължение на един час покрай прозореца им.

Реших да нарисувам сестра си Сара с маслени бои, но се оказа по-трудно, отколкото предполагах, защото нямам сестра.

2016 година е. Няма да спра да пия мляко, само защото някакъв задник има проблем с кърменето на публично място.

Майка ми ме е преносила с 468 седмици. Когато се родих бях на 9 години и двамата много се зарадвахме, че се разделяме.