Камерата на предаването изненадва Радост по време на снимките на „Модерно”. Докато избира дрехите си, пред екипа на „Нашите момичета: Лица от екрана” тя разказва за най-важния момент в живота си – раждането на дъщеря й Изабела. Красивата водеща признава, че никога няма да забрави мига, в който я прегръща и целува за първи път. Какво ще споделят хората от екипа на Радост за работата си с нея, ще стане ясно тази неделя, 27 март, от 11:00 часа, по bTV.

Зрителите ще направят и сутрешна тренировка с Ива. Тя отвежда екипа във фитнес залата, където ги запознава с любимия си мъж – Петрозар. Как Ива поддържа прекрасната си фигура и как дъщеря й Дара приема новия мъж в живота на майка си, ще стане ясно от втория епизод на документалната поредица.

Силвия отново ще покаже колко е необикновена. Тя разказва за спортовете, които е тренирала като малка, а за да покаже, че все още има силен спортен дух, отива на поредица от тренировки... за мъже. Зрителите ще видят какво я чака след тежките тренировки вкъщи и ще научат интересни подробности за новия й любим.

Екипът на предаването ще надникне и зад кулисите на конкурс за еротични модели, където Пламена ще бъде специален гост изпълнител. Чаровната блондинка е доста притеснена от предстоящото събитие, защото се налага да се справи със страха си от високо. Как протича изявата на певицата и кои специални гости посреща тя в заведението, ще стане ясно тази неделя от 11:00 часа само по bTV.