Актрисата Луиза Григорова сподели радостта си от първото изкачване на Черни връх в компанията на сина й Бран.

„Първи покорен връх за Бран! Досега сме качвали Черни връх само от Алеко, съответно в главата ми никога не е стояла възможността да отидем с Бран, но миналата седмица Радина Думанян ме подсети, че от Витошко лале лифтът си работи и те качва на метри от върха.

Маршрутът от лифта е супер лек и подходящ и за малки деца! В чайната има вкусен обяд и напитки, гледките са ясни, поляната е супер за игри (за който не е бил), после на начална станция на лифта долу има чудно барче с мили хора, идеално за по кафе, напитка, сладолед и батут за скачане. Страхотен ден с гарантиран сън“ – разказва Луиза Григорова, която в началото на юни навърши 34.

Снимка: instagram.com/luiza_grigorova_makariev

Наскоро тя бе в Италия в компанията на своята приятелка и колежка Весела Бабинова.

Снимка: instagram.com/luiza_grigorova_makariev

„С кафе от кафеварка и смачкана пижамка, на балконче за човек и половина, ми е хубаво да се будя в Рим“ – призна Луиза, след което се обърна към Весела „Благодаря ти, че го осъществихме, преди да навършим 70“.

Снимка: instagram.com/luiza_grigorova_makariev

Двете актриси родиха децата си в една и съща болница, в един и същ ден – 27 септември 2020 г.

Снимка: instagram.com/luiza_grigorova_makariev

В началото на юни Луиза Григорова отбеляза седмата годишнина от сватбата си, като публикува кадър на Симон Варсано от църковния брак.

На него виждаме Луиза в бяла рокля на Sarah Hirsch, докато съпругът й, режисьорът Мартин Макариев, целува ръката й.

„Последните 7 години са като първите ми 7. Все едно започнах отначало, съвсем начисто и научих толкова много. За мен най-важното в живота е да намериш правилния човек, тогава всъщност започваш истински да живееш, да създаваш, да сбъдваш и да вървиш напред без страх. Това направи той за мен – даде ми най-здравата опора и ми позволи да бъда себе си. Честита ни годишнина!“ – написа тогава актрисата.