Вероятно малко от вас са подозирали за съществуването на Джеймс Мидълтън, 28-годишният брат на херцогинята на Кембридж. Ако пък сте знаели, малко е вероятно да сте се замисляли кой всъщност е той и защо е важно да знаете подробности за живота му. Ние обаче сме тук, за да ви кажем. Малкият брат на Кейт Мидълтън е амбициозен, секси и свободен, което е наистина добра комбинация, откъдето и да го погледнем.

Джеймс Мидълтън напуска колежа, за да започне самостоятелен бизнес – The Cake Kit Company. Друго негово предприятие е Boomf, което предлага бонбони от бяла ружа, или т.нар. маршмелоус, които можете да украсите с ваша снимка от Instagram. В представянето на екипа, Джеймс е подписан като Wonka-in-cheif – секси и с чувство за хумор.

Ако съдим по запленеността му по колоезденето, Джеймс Мидълтън определено обича да спортува. Този юни успяхме да видим него и сестра му Пипа да се състезават в Brighton Bike Ride в отборът на British Heart Foundation.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Естествено, можем само да гадаем какъв точно е характерът му, но ако се доверяваме на хороскопите можем да заключим, че малкият брат на херцофинята на Кембридж, който е роден под знака на Овен е енергичен, забавен и роден лидер. А това не звучи никак зле.