Кейт Хъдсън се къпе в славата на Холивуд, но и в неговата омраза. Актрисата говори отктовено за стреса, който изживява в началото на кариерата си. 

„Не можех да говоря с мъж, без медиите да ме изкарат негова любовница", споделя тя за дните, в които е под светлината на прожекторите.

„Когато станах популярна, излязоха толкова много лъжи за мен", каза 43-годишната актриса, цитирана от People.

Медиите според нея били не просто критични към жените, а злобни.

„Критиките за тялото бяха всякакви -  започваха от това, че си прекалено слаба, че си рекалено дебела, до това, че си си вдигнала полата и ти се вижда целулитът", добави тя.  

Славата на актрисата се отразява и на любовния й живот.  

„Не можех да говоря с мъж, без да ме изкарат негова любовница. Не можех да седна и да се здрависам с някого", допълни звездата.

„Всичко около мен беше толкова негативно! Същевременно осъзнаваш, че ако покажеш, че се чувстваш зле, значи те печелят" разказва още тя. 

В социалните мрежи Хъдсън сподели, че е била „съсипана" от критиците, след като на церемонията по връчването на наградите „Оскар" през 2001 г. се появява с рокля на Стела Маккартни.

Тя се появява на червения килим в сребриста рокля с кристали и изрязан гръб.

Дизайнът включва и бродирана мини пелерина с висока яка и украса от ресни.

Снимка: Getty Images

„Разбиха ме заради тази рокля! Попадах във всички списъци на най-лошо облечените", си припомни актрисата.

„Харесвам дори лудата коса, която не се харесваше на всички. Мисля, че изглежда супер сладко и различно", допълни тя за своята визия през 2001 г. с къдрава коса и подчертаващи чертите на лицето големи обеци.

Снимка: Getty Images

А как Ким Кардашиян съсипа рокля з амилиони - вижте във видеото