Селена Гомес е подложена на лечение в психиатрично заведение, след като е хоспитализирана два пъти за последните няколко седмици.

Миналия месец 26-годишната изпълнителка и актриса е била приета в известната болница на богатите „Седар Синай“ в Лос Анджелис с намален брой на левкоцитите в кръвта – което е потенциален страничен ефект за пациенти, претърпяли бъбречна трансплантация.

Гомес, която миналата година се подложи именно на такава медицинска процедура – трансплантация на бъбрек, е била приета за втори път в болница миналата седмица.

Снимка: Instagram/Selena Gomez

Оказало се, че броят на белите кръвни кретки не се е повишил. Селена поискала да си тръгне от болничното заведение и получила нервен срив, когато лекарите отказали да я изпишат. Това довело до настаняването й в психиатрично заведение.

Източник на списание „Пийпъл“ твърди, че певицата получила паническа атака по време на второто посещение в билницата, което я подтикнало да потърси лечение.

Според сайта TMZ Гомес се лекува чрез диалектическа поведенческа терапия – терапия, до която изпълнителката е прибягвала и в миналото. Този вид лечение се прилага при редица проблеми на психичното здраве като личностно разстройство, самонараняване, суицидно поведение, депресия, хранителни разстройства и посттравматично стресово разстройство.

В края на миналия месец Селена, която е една от звездите в Инстаграм с най-много последователи, сподели с феновете си, че си взема почивка от социалните мрежи.

„Запомнете -  негативните коментари могат да наранят чувствата на някого“, са думите на певицата в последния й пост от 24 септември 2018 година.

Пожелаваме й бързо възстановяване!