LadyZone стана на 6! А отличниците знаят как да празнуват. По този повод решихме да потърсим дами на различна възраст, но задължително в годините им да има 6, и да проверим как те самите са празнували. 

Малвина, 6 г.
Най-хубавият подарък, който получих за рождения си ден, бяха новите ролери. Брат ми има, но неговите са големи и са сини. Моите са розови и имат едно такова меко отвън. На рождените си дни най-обичам да съм хубава. С мама избираме специална рокля преди това и я пазим нова, докато не дойде деня. Събрахме се вкъщи с най-добрите ми приятелки - Юлия, Деметра и Кики. Като бях по-малка ходехме на детско клубче с повече деца, но не ми харесваше много. А Деми ми нарисува нещо много специално в тайния дневник с новите химикалки с брокат. Ядохме и торта. Но здравословна, с ядки. Не от гадните бебешки със снимки.

Луиза, 16 г.
Честно, не искам да правя този ден кой знае колко по-специален и различен. Майка ми и баща ми все още не ми позволяват да празнувам така, както искам. Бих завела приятелките си на бар вечерта, за да правим каквото си искаме. Но баща ми се притеснява, въпреки че мама дава. Сигурно си мисли, че пуша, а не е така. Пак излизахме, но през деня. Имам 5 супер яки приятелки, на които мога да разчитам за всичко. най-готиното на рождения ти ден е, че си най-яката мацка на партито. Другите все пак се съобразяват да не бият много на очи. Ако са ти приятелки, де. Че има и такива парцали...

Невена, 60 г.
Не им се радваме вече много на рождените дни. Какво да празнуваме? Че остаряваме... Събрахме се с децата и внуците и хапнахме. То за нас това е - да се съберем на масата. Не се веселим нещо, но приготвих пилешки бутчета, салатка, картофи, биричка, винце... Като ми е пълно около масата, ми е пълна душата. Да са живи и здрави децата и аз покрай тях, да мога да им помагам.