През последните години бившата певица от "Тату" Лена Катина живее в САЩ, където развива соло кариера. Още когато пееше в дует с Юлия Волкова, рижата тийнейджърка беше пожар, но днес е вече огън жена!

Певицата Lena Katina, както се изявява зад Океана след края на "Тату" през 2011-а, започва самостоятелна кариера, като изпълнява не само хитове на руското поп дуо, но и нови авторски парчета. 

През лятото на 2013 г. Лена Катина се омъжи за словенския рок музикант Саша Кузманович, а две години по-късно съпрузите станаха родители на малкия Александър.

Семейството живее в Лос Анджелис, така че Катина рядко участва в концерти или светски събития в Русия, но благодарение на социалните мрежи фенове на певеца могат да се радват на нови снимки и любопитни моменти от живота й.

Около коледните празници певицата сподели снимка в черен прилепнал гащеризон с лъскави пайети, който привлече вниманието и комплиментите на потребителите заради отличната фигура на Катина.

Юлия Волкова и Елена Катина (Юля и Лена) станаха световноизвестни като лесбийската двойка от "Тату", въпреки че това е само маркетингов имидж. Името на дуета "Тату" идва от израза "Та любит Ту" ("Едната обича другата"), а песните им "Я сошла с ума" и "Нас не догонят" от дебютния албум "200 по встречной" стават мега хитове.

А как изглежда днес Юлия Вълкова, дуетната й половинката й в "Тату"? Малко се е поувлякла с пластичните операции, но само почакайте утре да видите снимките - няма да я познаете!