„Добър вечер, мили мои! Нямаше как да не отбележим юбилея с песен, защото в крайна сметка музиката е това, което ни свързва. Избрах точно тази песен да постави началото на #GalenaXX, защото ми е безкрайно любима, защото носи значителен емоционален заряд, защото прекрасно импонира на настроението на ледената зима навън. Искам да благодаря на всички по веригата, които дадоха всичко от себе си, за да мога днес да ви подаря „Мъко моя“. Насладете ѝ се!" – сподели Галена в сряда вечерта.

Снимка: instagram/galena1

Само за ден новият клип има вече четвърт милион гледания. Музиката е на Даниел Ганев, а режисьор на видеото е Виктор Антонов. 

По случай 20-годишния юбилей Галена раздаде календари на 100 от своите почитатели.

„Днес отбелязваме ХХ години заедно – аз на музикалната сцена, а вие пред нея, пеещи с пълно гърло, обичащи и подкрепящи ме безрезервно. Днес поглеждам назад към дългия път дотук и това, което изпитвам, е благодарност. На първо място към вас, ясно е защо – ако не сте вие, Галена може би нямаше да съществува. Към себе си, заради всичко, с което съм се преборила по този път.

Снимка: instagram/galena1

И, разбира се, към абсолютно всеки един, който през тези години е допринесъл аз да бъда това, което съм. Няма да крия, че се вълнувам. Ще продължавам винаги да се старая да се гордеете с мен! Благодарение на вас аз живея в мечтите си, благодаря, че толкова години сте до мен!“ – призна Галена.

Снимка: instagram/galena1

Певицата уточни, че празнуването на 20-годишнината ще продължи цяла година. „Предстоят прекрасни неща! Нямам търпение! Обичам ви!“ – сподели Галина Генчева от Смядово, както е рожденото име на звездата.

Снимка: instagram/galena1

Преди няколко часа пък Азис публикува снимки от столичен клуб, в който е бил заедно с Галена и Меди. Костинбродският славей е с блуза, на която пише GALENA.