Яни Андреев, победител в трети сезон на "Фермата" и участник в осмия сезон на риалитито, навърши 36.

„Детето навърши един месец, а аз станах на 36 години. Хапнахме пълнени чушки и крем супа от картоф, морков и тиквички. Имахме и торта. На човек повече не му трябва. По принцип хората все се стремят към повече и повече, но истината е, че може да си щастлив и с малко“ – сподели пред LadyZone.bg Яни, който в началото на юни се сдоби със син – Димитър.

Неговата половинка го е изненадала за празника с тениски, на които пише „Честит рожден ден!“ и „Баща номер 1“.

Снимка: Instagram.com/yani_andreev/

„Сега живеем в Хасково, защото сме с бебе и е добре да сме по-близо до аптеки, магазини и други удобства. Сутрин ставам в 5 и отивам до моето село Козлец, за да се грижа за пчелите и лозето. Детето расте – за един месец наддаде с килограм и порасна с 2 сантиметра“ – похвали ни се Яни.

Снимка: Instagram.com/yani_andreev/

В Инстаграм той благодари на всички за поздравите.

Снимка: Instagram.com/yani_andreev/

„Благодаря на всички за прекрасните пожелания. 36 години живот, изпълнен с радости и неволи. Живот от калта до пръста. И разбираш, че всичко е преходно, преходни сме и ние. Не забравяйте, най-важното е да сме живи и здрави. И добри хора. Както казва един мой приятел, щастието се събира, а не се умножава, затова семейство и приятели са смисълът на живота. Да ни е весел празникът. Наздраве на всички!“ – написа Яни Андреев.

Снимка: Instagram.com/yani_andreev/

Преди година на рождения си ден Яни си пожела люлка. Нямаше как да не го попитаме какво си е пожелал този път.

„Още едно бебе. Но за него ще работим догодина, защото все пак трябва да мине време. С приятелката ми си говорим за 4 деца, да видим какво ще стане“ – сподели с усмивка фермерът от село Козлец.

Той ни изпрати и забавен колаж с Чък Норис, който е получил от свой братовчед.

Снимка: Instagram.com/yani_andreev/