Известно ни е, че семейство Уест се забавлява нетрадиционно. Не сме и очаквали, че Ким Кардашиян ще изненада Кание за рождения му ден със семейно тържество с балони. Когато става въпрос точно за това звездно семейство, всичко трябва да е "Уау!".

И изглежда точно "Уау!" е била изненадата за 38-ия рожден ден на рапъра.

 

Милата му съпруга е наела култовия Staples Center в Лос Анджелис, където Кание е бил посрещнат от знаменити свои приятели – професионални баскетболисти и музиканти, сред които Джъстин Бийбър, Tyga, Pusha T. Дружината се разделила на два отбора, предвождани от треньорите Джеймс Хардън и 2 Chainz, за звезден баскетболен сблъсък. И както преди всяка легендарна среща, химнът на САЩ е бил изпълнен от световна музикална звезда – Джон Леджънд!

 

Изглежда и цялият клан Кардашиян е присъствал на нестандартния рожден ден. Сестрите на Ким, които са не по-малко активни от г-жа Уест в социалните мрежи, споделиха снимки от изненадата. 

 

Имайки предвиед едва доловимата усмивка на (традиционно каменното) лице на Кание Уест, рапърът изглежда е харесал изненадата на любимата си.